sábado, 30 de mayo de 2015

In my mailbox #1

Hola a tots,
Com heu pogut comprovar el canal i el bloc estan patint més canvis del que ja és habitual, però avui no estic aquí per parlar d’aquest tema en qüestió, sinó del fet que fa poquet vaig rebre aquesta preciositat de llibre, gràcies a l’editorial laGalera:



El llibre perdut és el primer llibre de la col·lecció El conte més meravellós de Edward Berry. Encara que per a mi és una mica infantil, pròximament podreu trobar la ressenya al bloc o al canal.


SINOPSI

Dos successos misteriosos en el món dels llibres: durant el llançament d'una obra nova -de la qual només es sap que el crític Leo Gutenberg l'ha qualificat com «el conte més meravellós que s'ha escrit mai»-, totes les còpies es queden en blanc, sense text ni il·lustracions. Al dia següent, dos germans, l'Alba i el Guillem, durant la lectura de Peter Pan, llegeixen com el capità Garfi treu... una pistola làser! Què està passant? Quina relació pot haver entre els dos fets, un llibre nou que desapareix i un clàssic amb escenes noves i estranyes que mai no havia tingut? L'Alba i el Guillem es veuen embolicats en una gran intriga que va molt més enllà del que ningú no pot imaginar-se.

Si voleu tenir més informació sobre el llibre, us deixo a continuació la seva fitxa tècnica:


FITXA TÈCNICA

Títol: El llibre perdut

Col·lecció: El conte més meravellós

Autor: Edward Berry

Nº de pàgines256 pàg.

Editorial: laGalera

LlenguaCatalà (també podeu trobar-lo en castellà)

Edat: a partir de 10 anys



No hay comentarios:

Publicar un comentario