miércoles, 17 de junio de 2015

Va de notícies #1: Fotos Lleial, notícies sobre les adaptacions d’El corredor del laberint...

Com molts ja sabeu Scorch Trials o El corredor del laberint: Les proves s’estrena el 18 de setembre, així que perquè l’espera no sigui tan llarga el director, Wes Ball, ha explicat uns quants secrets de la pel·lícula. El director a promès que la segona part de la saga serà molt diferent de l’anterior, ja que serà molt més fosca i farà molta por. En una altra entrevista, ha explicat que la nova adaptació és bastant diferent del llibre de James Dashner però que manté l’esperit original de la trilogia, també ha explicat que apareixeran parts del primer llibre que no van aparèixer en la primera pel·lícula i que parts del segon llibre s’afegiran a l’última pel·lícula, The Death Cure o El remei mortal.



A més a més, els fans de James Dashner volen més pel·lícules dels seus llibres, així que ja estan demanant que facin adaptació del llibre L’esclat, la preqüela de la trilogia El corredor del laberint. L’autor ja ha confessat al seu Twitter que desitja que Fox ho faci realitat.




Per si encara no heu vist el tràiler de Les proves, el deixo a continuació:

 




Per una altra banda, el cast de Divergent: Lleial part 1, porta unes setmanes reunit gravant la primera part de l’últim llibre de la trilogia. La pel·lícula s’estrenarà l’any que ve, i mentre esperem aquí us deixo les primeres imatges del rodatge secret en les quals podem veure a Shailene Woodley, Octavia Spencer, Ansel Elgort, Zoë Kravitz i Keiynan Lonsdale, entre d’altres.









No hay comentarios:

Publicar un comentario