viernes, 12 de diciembre de 2014

Insurgent: el tràiler

Avui ha sortit un dels tràilers que més estàvem esperant, Insurgent.

Insurgent, com molts ja sabreu, és el segon llibre de la trilogia Divergent de Veronica Roth.

A Insurgent la Tris haurà d'assegurar-se de protegir a qui estima, mentre s'enfronta a inquietants preguntes sobre la culpabilitat, el perdó, la identitat, la lleialtat, la política i l'amor. El conflicte entre les faccions s'intensifica i les ideologies s'enfronten. En temps de guerra, cada decisió té conseqüències més potents.

El dia 20 de març de 2015 és el dia més esperat pels fans de la trilogia, i més després de veure aquest tràiler ple d’acció. Encara que pel meu gust el tràiler vagui una mica ràpid, si t’has llegit el llibre, ja pots fixar-te en quines coses han seleccionat d’aquest per la pel·lícula. Aquest cop podrem conèixer nous personatges que no havíem conegut a l’altra pel·lícula com l’Uriah, la Marlene i la Lynn, uns intrèpids amics de la Tris; la Johanna Reyes, la representant d'Amistat; i l'Evelyn Johnson, la mare del Tobies i personatge important per la trama de la història. També, si et fixes molt i no t'has llegit el llibre, potser trobes algun spoiler de la pel·lícula al mateix tràiler!


Si encara no sabeu quina és la trilogia Divergent i voleu conèixer-la aquí teniu la nostra ressenya sobre el primer llibre de la saga:



També podeu veure com vam viure la preestrena de la pel·lícula Divergent i la nostra opinió sobre aquesta.








1 comentario:

  1. Hola, noies!

    Sóc la Ídia, la administradora de la inciativa catalana. M'agradaria parlar del grup de Whatsapp dels catalans, si us hi voleu afegir, ja que no trobo un correu i com que no em seguiu a Twitter, no us hi puc parlar per allà. Si voleu contactar amb mi: viajeradelibros@gmail.com
    Aixo si voleu entrar en el grup de Whatsapp.

    Merci i endavant amb el canal <333

    ResponderEliminar